Enzo är här!

Nu är Enzo vår hund. Han har flyttat hem till oss nu! Vi har två staffar. Konstig känsla måste jag säga, men underbar. Jag förstår att det sved som etter i H som gav upp den fine killen, för han är helt underbar.

Vi har varit på landet hela långhelgen. Jenny och Enzo har verkligen fått lära känna varandra. I början var de väl lite sunt avvaktande, men det gick FORT över. Ojojoj! Efter en timme första dagen var de igång och brottades, boxades och kamplekte som bara staffar kan. De sprang, tacklades, manglade varandra och hade jättekul.

Jenny som ju har lekt såna lekar i nästan två år på dagis är härdad och det märktes att Enzo inte riktigt hängde med i hennes snabba svängar, för han hamnade på rygg då och då så det small om det. Men nu idag var de rätt jämna, Enzo har byggt kondition och kropp snabbt. Nu har han snygg midja och orkar leka i timmar. Jag märker att han inte börjar sladda med bakkroppen också, så något positivt har hänt med hans muskler och kroppsuppfattning.

Han verkar trivas bra här, med oss och med Jenny, och vi trivs med honom. Han är en bred och lite bufflig kille men han har ett hjärta av guld och han älskar andra hundar, både hannar och tikar. Människor behöver inte sägas, han är ju en stafford!

Välkommen till Sjörövarskeppet, matros Enzo! Vi är glada över att ha dig ombord!

Annonser

Om sjorovarskeppet

Jag heter Nicklas och är förste maskinist och lättmatros på Sjörövarskeppet. Kapten och förstestyrman är min fru, Sandra. Kapten, med osviklig auktoritet och rädsla för pipleksaker är vår staffordshire bullterrier, Sjörövar-Jenny!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s