Uppdatering

Igår var jag ute med matros Enzo och kapten Jenny på Stora Delsjön för en promenad. De har aldrig fått springa på en frusen sjö förut, men när de insåg härligheten med en så stor öppen slätt så tog det inte lång stund innan de lekte och rasade som aldrig förr. Tog ett par bilder, men eftersom jag inte förstår hur man lägger över dem från telefonen till datorn så får ni klara er utan.

Jennys korsband är i alla fall helt läkt. Hon går till och med bättre nu än hon gjorde innan skadan. Det är möjligt att hon har varit född med något fel i knäet och att det är åtgärdat med operationen. Hon har fått börja fitnessdra lite igen, en fyra är vad hon får släpa. Försökte först med en tvåkilos, men repet mellan kedjan och selen spändes inte ens av den lätta vikten på snö och is.

Annonser

Om sjorovarskeppet

Jag heter Nicklas och är förste maskinist och lättmatros på Sjörövarskeppet. Kapten och förstestyrman är min fru, Sandra. Kapten, med osviklig auktoritet och rädsla för pipleksaker är vår staffordshire bullterrier, Sjörövar-Jenny!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s