Nya erfarenheter för Enzo!

Nu har lättmatros Enzo bott in sig hos oss riktigt bra. Han och Sjörövaren har haft sitt första riktiga gruff, det var om en tjurmuskel som Sandra gav dem. Han tog den först och ansåg sig ha äganderätt. Eftersom Jenny anser att allt Enzo tar är hennes skulle hon ta den ifrån honom och för första gången i sitt liv vägrade han. Det kostade honom ett kok stryk. Ja, eller stryk och stryk, han fick ett argt rytande och ett litet bett på höger skuldra. Han har fått värre skråmor av att springa i skogen. Några minuter efteråt låg de tätt ihop och sov som vanligt.

Han skulle egentligen ha begått tävlingsdebut i Lund den här påskhelgen, men eftersom vi missat en månads träning genom vår flytt till Lilla huset på berget så fick det anstå. Men! Jag ska ställa ut Enzolainen. Vad jag vet blir det första gången han ställs. Det är en officiell utställning i Lidköping 5-6 maj. Grupp 3 är på lördagen, så då ska han upp och göra vänstervarv! Ska bli kul. Han kommer ju att åka på svansen per omgående, men jag vill se den skrivna kritiken på en weightpulling-hund. Dessutom blir det en erfarenhet, och såna är ju alltid kul. I Lidköpings bandyarena är det i alla fall.

http://www.skk.se/utstallning/information-utstallningar/utstallning/skaraborgs-nationella-utstallning-2012/

Annonser

Om sjorovarskeppet

Jag heter Nicklas och är förste maskinist och lättmatros på Sjörövarskeppet. Kapten och förstestyrman är min fru, Sandra. Kapten, med osviklig auktoritet och rädsla för pipleksaker är vår staffordshire bullterrier, Sjörövar-Jenny!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s